LifeStyle

Emily in Paris: Πράγματα που μας άρεσαν

Η σειρά Emily in Paris έχει προσελκύσει τόσους πολλούς θεατές και αποτελεί ένα απο τα φαινόμενα του Netflix. Με τον πρώτο κύκλο να έχει ολοκληρωθεί έχει ήδη πολλά θετικά αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια ειδικά απο τνν αντίδραση των Γάλλων σχετικά με τα κλισέ της σειράς. Πίσω τη σειρά κρύβεται ο ταλαντούχος Darren Star, 59 ετών ο οποίος έχει δημιουργήσει και τις τηλεοπτικές σειρές Beverly Hills, 90210, Melrose Place, Sex and the City. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι κάποιος τυχαίος και σίγουρα η ομοιότητα με αυτές τις σειρές είναι εμφανής.

Πρωταγωνίστρια της σειράς είναι η Lily Collins, η οποία υποδύεται μια Αμερικανίδα απο το Σικάγο που η εταιρεία που δουλεύει την στέλνει στο Παρίσι για να δουλέψει στην εκεί αντίστοιχη εταιρεία μάρκετινκ/pr. Όμως εκεί οι ιδέες της είναι δύσκολο να προσαρμοστούν και έρχεται αντιμέτωπη με τους συναδέλφους της εκεί. Η σειρά δείχνει τη δημιουργία των σχέσεων της φιλίας, της δουλειάς, του έρωτα.

Δεν είναι κάτι άλλο παρά μια ανάλαφρη σειρά που λίγο πιστεύω ξεφεύγεις απο αυτά που συμβαίνουν και ονειρεύεσαι να πάς κι εσύ στο Παρίσι. Εκτός απο τα όμορφα μέρη που σε πηγαίνει η σειρά στο Παρίσι, παρουσιάζει και τη ζωή που μπορεί ένας νέος άνθρωπος να ζήσει εκτός της πόλης του.

Πράγματα που ξεχωρίζεις είναι ο παριζιάνικος τρόπος ντυσίματος. Ο μπερές είναι ενδεικτικό αξεσουάρ του παριζιάνικου ντυσίματος. Σύμφωνα με το Lyst αυξήθηκαν οι αναζητήσεις για τον κόκκινο μπερέ κατά 100%!

Τα λεγόμενα bucket hats όπως βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία έχει αρκετά θετικές κριτικές.

Ένα απο τα πιο συζητημένα αξεσουάρ της σειράς που αναζητήθηκε στις μηχανές αναζήτησης είναι η θήκη του κινητού της Emily κατά τη διάρκεια της σειράς. Εμάς μας άρεσε πάρα πολύ αλλά μπορείτε να τη βρείτε μόνο στο amazon. Επίσης εάν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε ανέξοδα μπορείτε να εκτυπώσετε σε αυτοκόλλητο και να την κολλήσετε πίσω απο τη δική σας θήκη και να φαίνεται ακριβώς έτσι.

Ένα άλλο στοιχείο που ξεχωρίσαμε στη σειρά ήταν το προφίλ της Emily στο ίνσταγκραμ και πώς αυτό εξελισσόταν κατά τη διάρκεια της σειράς. Εμπνευσμένη απο αυτά που συναντούσε εκεί έβγαζε φωτογραφίες και τις έβαζε στο προφίλ της με αποτέλεσμα να κινήσει το ενδιαφέρον το εκεί αναγνωστών. Νομίζω οτι φαίνεται η ομοιότητα με το Sex and the City αφού η στυλίστρια της σειράς είναι η Patricia Field. Μπορείτε να δείτε τα διάφορα ντυσίματα της σειράς στην παρακάτω εικόνα.

Εν κατακλείδι, η σειρά έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα των θεατών οι οποίοι περιμένουν και τον επόμενο κύκλο. Μας αρέσει για πολλούς λόγους. Τουλάχιστον εμάς τα κορίτσια. Γιατί; Γιατί είναι κάτι ανάλαφρο, κάτι που μπορούμε να δούμε το Παρίσι,

Επικοινωνιολόγος. BSc Eπικοινωνία και ΜΜΕ (ΕΚΠΑ), MSc Δημοσιογραφία και Νέα Μέσα (ΕΚΠΑ), MA in Strategic Communications and PR from DEREE. -Life In Media Courses Instructor Έχει εργαστεί σε διαδικτυακά περιοδικά, σε διαφημιστικές εταιρείες, σε εταιρείες ως υπεύθυνη PR και social media manager και σε δημόσιους ερευνητικούς φορείς ως υπεύθυνη επικοινωνίας σε ευρωπαϊκά προγράμματα. Είναι απο τις πρώτες fashion bloggers στην Ελλάδα απο το 2009 με το blog της Life In Style να έχει γίνει case study στο Amsterdam Fashion Institute. To 2012 ίδρυσε το διαδικτυακό περιοδικό Spoiled, το οποίο αποτέλεσε καινοτομία στο χώρο της διαδικτυακής δημοσιογραφίας, ήταν απο τις πρώτες Start ups στο δημοσιογραφικό χώρο. Έγινε case study στο ΟΠΑ και να φτάσει τα 60000 views per day οργανικά σύμφωνα με το Google Analytics. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στις δημόσιες σχέσεις, στο στρατηγικό πλάνο, στο branding, influencer marketing, blogging και νέα μέσα, διαδικτυακή δημοσιογραφία, κοινωνικά δίκτυα.

0 comments on “Emily in Paris: Πράγματα που μας άρεσαν

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: